United Experts Group

Terug naar filteroverzicht

Contact

Koolmijnlaan 201
3582
Beringen
011 71 19 91
info@unitedexpertsgroup.be
https://www.unitedexpertsgroup.be/

Omschrijving activiteiten

Het ondernemerslandschap is voortdurend in beweging. Er wordt ondernemers verwacht dat ze elke evolutie opvolgen. En dat is niet evident. Dat begrijpen we. Want we zitten er zelf als ondernemers middenin.
Binnen United Experts Group brengen we meer dan 450 experten samen om ondernemers een houvast en een concrete aanpak te bieden. Om hen te begeleiden. Zo kunnen zij met hun zaak starten & groeien, een bedrijf overnemen of hun onderneming overlaten. Zonder zorgen.
We begeleiden hen op het vlak van omgeving (milieu & bouw), bodem, duurzaam ondernemen, energie, erfgoed, architectuur, fiscaliteit, ...
Word jij één van onze experts?
United Experts Group is een kennisnetwerk dat expertises samenbrengt. In deze bedrijvengroep vind je de studiebureaus Profex, Exergie, Landmax, DLV, ... en nog vele anderen. Ontdek alles via www.unitedexpertsgroup.be.

Producten en diensten

Extra info

Het kennisnetwerk van United Experts Group

Ondernemerschap. Gedurfd ondernemerschap. Daar zetten we bij United Experts Group graag onze schouders onder. En dat doen we voor een pak diverse ondernemers. Hoe doen we dat? Met onze kennis. En wie weet binnenkort ook met die van jou!

Kennis opbouwen in een groot bedrijf binnen de geborgenheid van een team

United Experts Group is een kennisnetwerk. De mensen die bij ons werken zijn stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Zijn ze dat al van dag één? Uiteraard niet. Bij United Experts Group krijg je de tijd om te groeien en te leren. Je komt telkens terecht in een team dat een heus klankbord is voor al je vragen.

En over welke expertises hebben we het dan? Meer dan 25 jaar geleden gestart als een bouwadviesbureau voor de landbouw zijn we nu uitgegroeid tot een groep studiebureaus die thuis zijn in de landbouw, kmo & industrie, natuur, erfgoed, …

We begeleiden elke ondernemer bij de start van zijn project. We zorgen voor een grondig dossier bij zijn vergunningsaanvraag, we leveren studies (van stabiliteit over energie naar geur en geluid), we helpen bij de administratie, we adviseren bij het ontwerp, we kijken anders naar het gehele plaatje dan een doorsnee studiebureau. Net omdat we een enorme variëteit aan diensten binnen ons kennisnetwerk kunnen aanleveren.

In elke Vlaamse provincie, en ondertussen ook op 2 locaties in Wallonië, vind je minstens één United Experts Group-kantoor. Zo staan onze medewerkers dicht bij hun thuisbasis, en dicht bij de klanten. Doorspekt met een gelijkaardig DNA zijn onze experten probleemoplossend ingesteld en bijten ze zich vast in elk dossier. Al dat harde werken, wisselen we graag af met wat ontspanning zoals een goed feestje, een sportwedstrijd of eens lekker gaan eten.

Wil jij ook deel uitmaken van ons kennisnetwerk? Ontdek dan al onze openstaande vacatures op www.unitedexpertsgroup.be/jobs