Nieuw op EMIS

19/10/2016

We verwelkomen Confederatie Bouw West-Vlaanderen in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Onze Confederatie Bouw is de provinciale afdeling van de Confederatie Bouw, de grootste beroeps- en belangenverdediging van en voor aannemers. Aannemers kunnen terecht bij ons team van enthousiaste medewerkers voor een snelle en correcte service, een dienstverlening op maat voor de aannemer. Naast onze uitgebreide dienstverlening, organiseren wij tevens diverse opleidingen en infosessies (veiligheid, milieu, bouwtechnisch, juridisch, sociaal, fiscaal, ...). Neem gerust contact op voor verdere inlichtingen of ga even langs bij onze kantoren te Kortrijk en Brugge.

18/10/2016

First ever Eastern Partnership formal ministerial meeting dedicated to Environment and Climate Action.

18/10/2016

Op VITO’s i-SUP2016–conferentie hebben FCA en FIT de eerste ‘Flanders Cleantech Internationalisation Awards’ uitgereikt. Hiermee willen ze de inspanningen in de kijker zetten van Vlaamse kmo’s actief in de cleantechsector, die met hun duurzame innovaties de meeste impact genereren op duurzame ontwikkeling in het buitenland.

17/10/2016

The surplus of CO2 emission allowances in the European Union’s Emissions Trading System (ETS) started declining in 2015. This is the first significant decrease since unused allowances started accumulating in 2008. However, the surplus remains substantial, according to the European Environment Agency’s annual report on the EU’s emissions cap and trade system published today.

17/10/2016

Een nieuwe studie over de macro-economische impact van een koolstofarme transitie van België tegen 2050 belicht de stimulerende rol die koolstofarme investeringen kunnen hebben op de economische activiteit, de tewerkstelling en het concurrentievermogen.