Dr. Green

Terug naar filteroverzicht

Contact

Kempische Kaai 73 2.02
3500
Hasselt
0476946993
info@drgreen.be
http://www.drgreen.be

Omschrijving activiteiten

Dr. Green is een ervaren ingenieurs- en adviesbureau voor milieu, preventie en energie en treedt op als extern milieucoördinator, preventieadviseur en ADR veiligheidsadviseur. Bezoek onze website of stuur ons een mailtje om ons beter te leren kennen.

Producten en diensten

Extra info

Dr. Green is een ervaren ingenieurs- en adviesbureau voor milieu, preventie en energie en staat bedrijven en overheden bij met technisch - juridisch advies.

Dr. Green helpt zijn klanten niet alleen om te voldoen aan de complexe veiligheids- en milieureglementering, maar ook met het identificeren en implementeren van duurzame verbeteringen die competitief voordeel kunnen opleveren. Kortom, een pragmatische aanpak opdat onze klanten hun veiligheids-, milieu- en energiedoelstellingen op de meest efficiënte manier realiseren. 

Dr. Green treedt ondermeer op als extern milieucoördinator niveau A / B, extern preventieadviseur en ADR veiligheidsadviseur.

Dr. Green werd opgericht door Pieter Cox, Burgerlijk Ingenieur Scheikunde en jarenlang actief als ingenieur en milieucoördinator in de chemische sector bij ExxonMobil (Esso).