Arcade

Terug naar filteroverzicht

Contact

Groeningenlei 132
2550
Kontich
+32 (0)3 239 58 75
info@arcade-eng.com
https://arcadegroep.be

Omschrijving activiteiten

Arcade is een veelzijdig ingenieurs -en adviesbureau. De grote kracht van ons familiebedrijf met meer dan 60 medewerkers is dat we verschillende expertises combineren: Duurzame gebouwtechnieken, energie én digitalisatie zijn hierbij enkele van onze disciplines. Innovatie staat hierbij steeds centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het verminderen van uw energiebehoefte en maximaal gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Verwarming, koeling, ventilatie, elektriciteit, brandbestrijdingsinstallaties, gebouwbeheersystemen of sanitair: onze ingenieurs beheersen de technieken tot in het kleinste detail, volgen ze op ook na oplevering. Steeds volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in een duurzaam gebouw met minimale milieu-impact.
Een diepgaand begrip van wat onze klanten werkelijk wensen en nodig hebben om hun projecten te realiseren? Daar draait het bij Arcade om.
We durven de gangbare status quo uit te dagen, zowel bij onze klanten als bij onszelf. Met een open geest en een ambitieuze mindset zoeken we altijd naar nieuwe manieren om elk project anders en nog beter aan te pakken.

Producten en diensten