VITO

Terug naar filteroverzicht

Contact

Boeretang 200
2400
MOL
014 33 55 11
vito@vito.be
http://www.vito.be

Omschrijving activiteiten

Een duurzame wereld: een droom voor velen, een tastbaar doel voor VITO. Dag na dag werken de onderzoekers van VITO aan grensverleggende technologische oplossingen die bedrijven en beleidsmakers helpen een antwoord te bieden op de enorme uitdagingen waar we voor staan. Creatieve, innovatieve oplossingen vanuit een unieke systeembenadering. Zo openen we nieuwe horizonten en creëren we meer impact.

VITO is een gangmaker in die duurzaamheidstransitie voor bedrijven en overheid. We staan hen met raad en daad bij in hun zoektocht naar werkbare oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. We bewandelen nieuwe paden. Want alleen veerkrachtige organisaties die vooruit denken en buiten de lijnen durven kleuren, zullen op de lange termijn overleven.

Deze tocht maken we niet alleen. In de genetwerkte samenleving van vandaag, vervult VITO als geen ander haar rol van verbinder. We dragen elke dag actief bij aan de kruisbestuiving tussen bedrijven, kennisinstellingen, overheden en burgers. De mogelijkheden zijn eindeloos. We integreren kennis uit verschillende domeinen, over landsgrenzen heen. We doen dit vanuit een internationale en multidisciplinaire organisatie die vlot inspeelt op nieuwe uitdagingen.
Zo creëren we gedeelde waarde voor mens, bedrijf en maatschappij.

VITO. Vision on Technology for a Better World.