E-Luse

Terug naar filteroverzicht

Contact

Tijmlaan 28
8790
Waregem
0474905507
tim@e-luse.be
http://www.e-luse.be

Omschrijving activiteiten

E-Luse is een adviesbureau voor energie, CO2 en duurzaamheid dat zich richt op KMO’s en productiebedrijven

Producten en diensten

Extra info

E-Luse is een adviesbureau voor energie en duurzaamheid dat zich richt op KMO’s en productiebedrijven. Naast het uitvoeren van energieaudits, energiestudies en energieplannen in het kader van wettelijke verplichtingen of de energiebeleidsovereenkomst werkt E-Luse ook actief mee aan het energiebeleid van ondernemingen. Specifieke studieopdrachten op besparingsmaatregelen of het ontwerp van energiedashboards behoren tevens tot de expertise van E-Luse.

E-Luse beperkt zich echter niet enkel tot het facet energie, maar werkt actief mee aan de beperking van de CO2- voetafdruk van bedrijven. Naast de bepaling van de voetafdruk wordt er ook breder nagedacht over de besparingsmogelijkheden binnen het kader van duurzaamheid om zo de impact op het leefmilieu te beperken.

Grote troeven van het studiebureau zijn de ervaring en expertise in verschillende sectoren en het brede netwerk binnen en buiten de energiesector. Een klant staat bij E-Luse steeds centraal, waarbij een transparante en vlotte communicatie hoog in het vaandel staan.

“Practice what you preach” vinden we uitermate belangrijk. Daarom is E-Luse ook het eerste klimaatpositieve adviesbureau in Vlaanderen. We halen meer CO2 uit de lucht dat dan we er zelf in uitstoten. Kiezen voor E-Luse is dus ook kiezen voor een duurzame partner.