EFI Global Belgium BV

Terug naar filteroverzicht

Contact

Europalaan 26
9800
Deinze
09/248.03.75
info.be@efiglobal.com
http://www.abesim.com

Omschrijving activiteiten

Studie- en consultancybureau op vlak van bouw en bodem (grond, bodem- en oppervlaktewater).- Diagnose / onderzoek (milieu, geotechniek).- Projectmanagement (bodemsanering, geotechniek, bouw) - bouwexpertise (asbest, sloop, trilllingen,...)

Producten en diensten

Extra info

Bij EFI Global kruipen we volledig in de huid van onze klant, we streven naar pragmatische oplossingen door middel van een unieke professionele aanpak.

EFI Global is uw betrouwbare partner in:
• Projectmanagement en bodemsaneringsprojecten
• Bodemonderzoek i.v.m. mogelijke verontreiniging
• Arbitrage en Expertise (trillingsmetingen, thermografie, blowerdoormetingen)
• Geotechniek
• Milieuadvies

Gevestigd in Deinze, Antwerpen, Beveren, Zingem, Houthalen-Helchteren en Grez-Doiceau omvatten we alle gewesten in België en door de vestigingen in Frankrijk kunnen we onze globale expertise toepassen op een lokaal niveau.

Voorheen gekend als Abesim en aangevuld met het team van Artemis Milieu, zijn we inmiddels opgenomen in de Sedgwick / EFI Global activiteiten, met activiteiten wereldwijd. In EFI Global hebben we een thuis gevonden voor ons streven naar pragmatische oplossingen door middel van een unieke, professionele aanpak. De combinatie van Sedgwick’s globale structuur en de focus van EFI Global op milieuoplossingen biedt de mogelijkheid om verder te groeien en een antwoord te bieden op de stijgende vraag naar totaaloplossingen, maar met behoud van dezelfde uitzonderlijke dienstverlening voor onze klanten.