Environ Engineering NV

Terug naar filteroverzicht

Contact

Welvaartstraat 4
8630
Veurne (8630)
0483860800
office@environ-eng.com
http://www.environ-eng.com

Omschrijving activiteiten

Environ Engineering NV is een dynamisch bedrijf dat gesprecialiseerd is in alle industriële branders voor afvalverbranding, stoomketels, droogovens, raffinaderijen, ... . Wij zorgen voor een optimale werking van uw brander en branderinstallatie met aandacht voor veiligheid, gezondheid, klimaat en milieu.
Wij kunnen u topkwaliteit van onze diensten en producten garanderen. Onze jarenlange ervaring brengt een hoog niveau van specialisatie, kennis en innovatie met zich mee. Daar kunt u op vertrouwen. Onze kennis en meer dan 15 jaar ervaring van de brandertechniek zorgt voor een optimale werking van uw branderinstallatie. Naast het leveren van onderdelen (alle merken) en het vernieuwen en ombouwen van branderinstallaties doen wij ook het onderhoud van de brander en de veiligheidskeuringen.
Wij bieden onze klanten steeds individuele oplossingen. Hierbij houden we een optimaal rendement van de brander voor ogen met minimale emissies.
Extra info

Environ Engineering is gespecialiseerd in service en onderhoud van industriële branders in afvalverbrandingsinstallaties en raffinaderijen. Technische veiligheidscontrole, reinigen, ombouw, verbeteren en optimaliseren van de werking van de brander en alle randapparatuur.

Wanneer storingen in het brander systeem of aanvullende systemen (luchttoevoer, rookgasafvoer, brandstoftoevoer) optreden,kan ons team u onmiddellijk een oplossing bieden.  

Bovendien leveren wij ook uit stock alle nodige spareparts.