Altran

Terug naar filteroverzicht

Contact

Tervurenlaan 270
1150
Brussel
+ 32 2 737 68 11
services.belux@altran.com
http://www.altran.be

Omschrijving activiteiten

Advies in technologie en innovatie - expertise rond milieu, veiligheid en welzijn (reglementering, standaarden, technisch-commercieel advies) - strategie, projectbeheer, technische vormgeving, studies, engineering en audits - energie efficientie, energiebeheer, en hernieuwbare energie

Extra info

Als wereldleider in innovatie en hoogtechnologische consulting, ondersteunt Altran bedrijven bij de oprichting en ontwikkeling van hun nieuwe producten en diensten. Al dertig jaar voorziet de Groep dienstverlening aan de belangrijkste spelers op het gebied van Ruimtevaart, Automotive, Energie, Spoorwegen, Financiën, Gezondheidszorg, Telecommunicatie ...

Aanwezig in elke fase van de ontwikkeling van een project, van strategische planning tot en met productie, dekt de expertise van Altran vier belangrijke gebieden: Product Lifecycle Management, Mechanical Engineering, Geïntegreerde en kritieke systemen en IT-systemen.

Met een wereldwijd netwerk van 17.000 medewerkers (waaronder 15.000 consultants) en 500 grote klanten in meer dan 20 landen, heeft de Groep een omzet van € 1.420m in 2011.
Meer info: www.altran.com

Altran is al sinds 1992 actief in België. Het stelt meer dan 800 mensen te werk die een portefeuille met meer dan 280 klanten beheren. Dankzij verschillende succesvolle fusies tussen 2006 en 2009, waarop Altran NV werd gevormd, profileert de Belgische en Luxemburgse afdeling van de groep zich als de meest globale innovatiepartner in de regio. De inkomsten van Altran NV voor 2011 bereikten 70 miljoen euro.