ALLSORB AIR FILTER B.V.

Terug naar filteroverzicht

Contact

De Factorij 15
1689AK
Zwaag
+31229263004
mbaank@allsorb.com
http://www.allsorb.com

Omschrijving activiteiten

Leverancier/producent van een breed scala aan filters voor luchtfilter toepassingen. Daarnaast vertegenwoordiger in de Benelux van de marktleider in chemische luchtfilterprodukten Freudenberg voor het uit de lucht halen van geuren en/of schadelijke gassen. Zakkenfilters, paneelfilters, compactfilters, hepafilters, chemische filters. Preventieve conservering (musea, archieven), corrosie preventie in de industrie en geurbestrijding bij waterschappen en rioolgemalen.

Extra info

ALLSORB Air Filter B.V. is specialist in schone luchttechnologieën op zowel stof- als gasniveau. Wij ontwikkelen, produceren en leveren hoogwaardige filterproducten, ook onze service en nazorg zijn uitstekend. Onze missie is om een gezond leefklimaat te realiseren.

De filters van ALLSORB Air Filter B.V. worden wereldwijd toegepast en ingezet als oplossing voor bestrijding van schadelijke gassen. ALLSORB Air Filter B.V. staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij zoeken wij actief samen met u naar de beste oplossing. Voor elk soort gas hebben wij namelijk een specifiek filtermedium in ons assortiment.

Al meer dan 30 jaar hebben wij de kennis en kunde om voor u de juiste filters te selecteren en te produceren. Het eindresultaat is altijd dat schadelijke gassen en hinderlijke geuren effectief afgevangen worden in de lucht. Al onze stoffilters voldoen uiteraard aan de meeste recente ISO16890-normering.

ALLSORB Air Filter B.V. levert hoogwaardige filters aan archieven, musea, papierfabrieken, vliegvelden, waterschappen, ziekenhuizen, de biogasindustrie, horeca, petrochemische industrie, voor asbestsanering en veel andere branches en doelgroepen met de behoefte of plicht hinderlijke of schadelijke gassen uit de lucht te halen.