Mircon

Terug naar filteroverzicht

Contact

Bruggestraat 4
8840
STADEN
003251123202
annemie@mircon.be
http://www.mircon.be

Omschrijving activiteiten

Wij zijn een gedreven team die van de volledige zorg voor een luchtwasser hun vakkennis hebben gemaakt. Sinds 2013 lichten we alle facetten door om te komen tot de nodige acties en adviezen op technisch en administratief vlak. Wij zijn alvast uitgegroeid tot een sterke, onafhankelijke specialist op vlak van het optimaliseren van luchtwassers.

Extra info

Wetgeving en ecologie vergen continu aandacht en inspanningen. Wij nemen deze taak graag op ons, zodat u zich kan concentreren op wat echt telt o.a. de gezondheid van uw dieren en de opbrengst van uw stal. Dankzij onze tussenkomst worden uw investeringen gevrijwaard voor de toekomst en draagt u tevens uw steentje bij aan een leefbaar milieu.

UW DOSSIER

Wij werken in functie van ons hoofddoel nl. een optimalisatie van de wasser op alle vlakken. Heel concreet gaan we advies bieden naar de instellingen van de wasser toe en dit kan pas na grondig onderzoek. De gegevens van deze grondige screening passen ook perfect in wat de wetgever verlangt en zijn de basis van ons speurwerk.

  • Oplijsten en bijhouden parameters, metingen en visuele vaststellingen

  • Parameters naast analyses leggen van de staalname en conclusie trekken

  • Bespreken met techniekers van de opgedane kennis om deze te vertalen in het bijstellen van instellingen zodat de wasser optimaal draait.

  • Optimaal draaien:

    • met zo weinig mogelijk water, elektriciteit en toevoegen additieven (zuur bij een chemische wasser)

    • een goed rendement halen dat zich vertaalt in correcte gegevens voor de mestbankaangifte en verantwoorde NH3-metingen.