Organisatieprofiel van De Kleijn Energy Consultants & Engineers

Van Heemstraweg 123e
NL-6651 KH Druten
Nederland
+31(0)487-585810
msmeding@energyconsulting.nl
Aantal personeelsleden: 6-10
Profiel: Adviesbureau
Statuut: BV

Omschrijving activiteiten

De Kleijn verzorgt advies en engineering voor energie- en energiebesparingsprojecten in de industrie. Door jaren ervaring en een gedegen technische kennis leveren wij maatwerk op het gebied van utilities, processen en warmteterugwinning. Wereldwijd hebben wij bijgedragen aan een forse energiebesparing en daar zijn wij trots op! Ons team bestaat uit technische professionals, en staat dicht bij de praktijk. Wij willen samen met u werken aan een duurzame en economische bedrijfsvoering. Wij kunnen u bv ondersteunen met energieonderzoeken voor de EBO en energieaudits voor de EED.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste evenementen

Er zijn geen evenementen gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste berichten

Er zijn geen berichten gevonden voor deze organisatie.

Informatie

De kracht van de Kleijn ligt in de combinatie van consultancy en engineering. De kennis die wij opdoen bij consultancy wordt toegepast bij energie efficiënte engineering. Terwijl de praktische ervaring van engineering projecten resulteert in een technisch uitvoerbaar en gedegen advies.

Ook in Vlaanderen hebben we voor diverse bedrijven energiestudies gedaan en ondersteuning geboden bij het realiseren van energiebesparingsprojecten, zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van ketelhuizen, drogers en ventilatiesystemen.