Supair Groep B.V.

Terug naar filteroverzicht

Contact

Rheastraat 27
5047 TL
Tilburg
0031 (0)13 544.43.45
joost@supair.nl
http://'supair.nl

Omschrijving activiteiten

Luchtgordijnen - Luchtdeuren - Industriële luchtgordijnen - Vonkendetectie - Goyen & Mecair

Extra info

Product 1: Supair luchtdeuren

De Supair Luchtdeuren creëren een effectieve luchttechnische scheiding tussen verschillende klimaatzones. Op die manier vormen ze een onzichtbare thermische afsluiting tussen verschillende ruimtes. Ideaal in industriële omgevingen, waar klimaatscheiding belangrijk is, evenals een veilig en onbeperkt doorzicht en een onbelemmerde doorgang van mensen en materieel.

De luchtdeur richt zich op het oplossen van het probleem voor het scheiden van stof, geuren, rook, temperatuur en insecten. De Supair Luchtdeur geeft niet alleen besparing op uw energierekening maar maakt de aanschaf van tocht- of luchtsluizen overbodig.


Product 2: Supair luchtgordijnen & luchtverwarmers

De luchtgordijnen & luchtverwarmers van Supair houden ‘s winters de koude lucht buiten en in de zomer juist de warme lucht buiten. Zo kunnen bedrijven gedurende het hele jaar op een energiezuinige wijze hun deuren open houden voor de klant.


Product 3: Supair vonkendetectie- en blussystemen

In verschillende industrieën wereldwijd komen dagelijks brand en stofexplosies voor met verstrekkende gevolgen. Onderbrekingen in het productieproces die hierdoor worden veroorzaakt kunnen leiden tot flinke onkosten en directe schade aan personeel en goederen. Met vonkendetectie en blussystemen van Supair Groep kunt u de risico’s van brand voorkomen. Onze installaties detecteren vonken en ander brandgevaar en zijn in staat automatisch brandgevaar te doven.


Product 4: Goyen & Mecair

Supair is de agent in de Benelux voor Goyen/Mecair. Goyen/Mecair producten en expertise zijn gericht op de beste en meest efficiënte reverse reinigingsventielen voor stofverzamelaars.
Ze staan bekend om hun kwaliteit, robuustheid, hoge prestaties, innovatie en gemak van installatie. Hun technologie wordt erkend als marktleider. De hightech membraan- en stuurventielen voorzien in een exacte luchtpuls door de filters. Dit zorgt voor een optimale reiniging.