Getec Benelux BV

Terug naar filteroverzicht

Contact

Debbemeerstraat 25
2131 HE
HOOFDDORP
+31235680080
niek.stokman@getec-benelux.eu
http://www.getec-benelux.eu

Omschrijving activiteiten

Performance based energy contracting: GETEC is de specialist met 20 jaar ervaring op het gebied van Performance based contracting: wij ontwerpen, bouwen, financieren en exploiteren decentrale energieopwekkingsinstallaties en energie besparende maatregelen voor de industrie. Typische, door ons gerealiseerde installaties zijn: wkk installaties (motoren en turbines), stoomketelinstallaties, persluchtinstallaties, koude installaties.

Extra info

ONS DOEL IS UW ENERGIEREKENING TE VERLAGEN –

LANGDURIG EN DUURZAAM.

Binnen uw bedrijf, rijzen er voortdurend vragen over de stijgende energiekosten en veranderende economische omstandigheden tegen het licht van de concurrentiepositie en omzetprognose voor uw vestiging.  Rentabiliteit, milieubescherming en verantwoorde omgang met grondstoffen zijn onderwerpen als het gaat om energie. Vragen, waar GETEC een antwoord op heeft.

GETEC reduceert de bedrijfskosten van haar klanten, door ze te begeleiden op de  energiemarkt. Daarbij kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen te bieden en op alle vragen over energiegebruik, vooruitstrevende antwoorden te geven.

Het vinden van optimale energieoplossingen voor haar klanten is de voornaamste doelstelling van GETEC. Dat in combinatie met state-of-the art techniek, een 24/7 service en de meest krachtige techniek – dat is al meer dan 20 jaar ons streven!

GETEC heat & power AG richt zich internationaal op energieverzorging voor de industrie en complex vastgoed. Met deze strategie zijn wij erg succesvol en bieden een breed scala aan innovatieve mogelijkheden voor warmte- en stroom intensieve bedrijven en vastgoed aan.

Wij bereiden uw energieverzorging voor op de toekomst en helpen u de toekomst van uw locatie (vestiging) veilig te stellen.

GETEC is dé pionier in het ontwikkelen van het moderne contracting-idee in Duitsland en dé marktleider in de contracting-branche. Met meerdere verschillende contracting-modellen reduceren wij de bedrijfskosten van externe activiteiten voor onze klanten, zoals de levering van warmte, stoom, koude, elektriciteit, perslucht of energie-management. Wij ontwerpen, bouwen, financieren en exploiteren uw installatie.

Contracting is een alomvattende energiedienstverlening. Toegepast worden die clusters, die energiekosten maximaal reduceren en het milieu minimaal belasten.

Voor U ontwikkelen wij concepten op maat, geheel volgens uw ideeën, bestaand uit afzonderlijke activiteiten of uit een totaal pakket, steeds individueel en alles uit één hand. Met innovatieve technologieën vinden wij voor u dé optimale oplossing. Wij kunnen gebruik maken van nagenoeg alle brandstoffen. Gecombineerd met de modernste technologie, maken wij uw energieverzorging rendabel, duurzaam en milieuvriendelijk.