Week van de Duurzame Bouwinnovatie: ROOILIJN architectuur

Terug naar filteroverzicht

Van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober organiseren we de derde editie van de Week van de Duurzame Bouwinnovatie. In heel Vlaanderen nodigen we je met plezier uit bij de vernieuwers uit ons bouwpartnernetwerk. Het recept blijft ongewijzigd: inspireren, netwerken en genieten van een heerlijke koffie en koffiekoek. Op donderdag 17 oktober ben je welkom bij onze bouwpartner ROOILIJN architectuur in Borgerhout.

ROOILIJN architectuur is een multidisciplinair ontwerpteam waar een persoonlijke relatie met de opdrachtgever centraal staat. Het architectuurbureau voert een verscheidenheid van projecten uit, gaande van nieuwbouw tot erfgoed. Drie principes geven vorm aan de ontwerpkeuzes: bio-ecologisch materiaalgebruik, circulariteit en koolstofneutrale technieken. Architecten Bart Mermans en Luc Roegiers vertellen je meer over dit bloeiende architectuurbureau. Samen met Joris Buys van Humus delen ze hun ervaringen over samenwerken als een bouwteam.

Ik schrijf me in!

Praktische informatie

Datum: donderdag 17 oktober 2024, 8u-10u30
Locatie: ROOILIJN architectuur, Gitschotellei 248, 2140 Antwerpen
Inschrijvingen voor dit event zijn gratis, maar registreren is verplicht.

Ik schrijf me in!

Opgelet: dit event is B2B-gericht en dus enkel toegankelijk voor (bouw)ondernemingen, lokale overheden, sociale huisvestingsmaatschappijen, projectontwikkelaars...


Bijlagen:

WEB_Week_van_de_Duurzame_Bouwinnovatie_2024.jpg

Collage_ROOILIJN_architectuur.png


Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
VIBE vzw Turnhoutsebaan 139a 2140 Borgerhout België
Datum:
17/10/2024
Geplaatst door:
VIBE vzw
Locatie:
Borgerhout