Week van de Duurzame Bouwinnovatie: Be Factory

Terug naar filteroverzicht

Van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober organiseren we de derde editie van de Week van de Duurzame Bouwinnovatie. In heel Vlaanderen nodigen we je met plezier uit bij de vernieuwers uit ons bouwpartnernetwerk. Het recept blijft ongewijzigd: inspireren, netwerken en genieten van een heerlijke koffie en koffiekoek. Op dinsdag 15 oktober ben je welkom bij onze bouwpartner Be Factory in Ronse.

Be Factory is een veelbelovende projectontwikkelaar die nieuw leven blaast in een negentiende-eeuwse leegstaande weverij. De onderneming wil zo de verbinding tussen de natuur en de mens terug versterken via de industriële gebouwen. Be Factory biedt drie diensten aan: (1) de renovatie van gebouwen en interieurs, (2) de vervaardiging van unieke meubels en objecten en (3) de aanleg van eetbare siertuinen. Initiatiefnemers Isabelle Dossche en Carlo Rathé vertellen je met plezier meer over hun bloeiende onderneming.

Ik schrijf me in!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 15 oktober 2024, 8u-10u30
Locatie: Be Factory, Ninovestraat 62, 9600 Ronse
Inschrijvingen voor dit event zijn gratis, maar registreren is verplicht.

Ik schrijf me in!

Opgelet: dit event is B2B-gericht en dus enkel toegankelijk voor (bouw)ondernemingen, lokale overheden, sociale huisvestingsmaatschappijen, projectontwikkelaars...


Bijlagen:

WEB_Week_van_de_Duurzame_Bouwinnovatie_2024.jpg

Collage_Be_Factory.png


Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
VIBE vzw Turnhoutsebaan 139a 2140 Borgerhout België
Datum:
15/10/2024
Geplaatst door:
VIBE vzw
Locatie:
Ronse