Mix & Match

Terug naar filteroverzicht

Blokkeer 6 juni 2024 in je agenda, want Denuo nodigt je uit voor "Mix & Match", een event vol inzichten, discussies en connecties.

Wat hebben we concreet voor je in petto? 

We trappen om 17.00 uur ons Mix & Match event op gang. Verwacht dynamische panelgesprekken met industriële kopstukken zoals Caroline Deiteren, Francis Devisch, en meer! Ze duiken diep in onderwerpen als diversiteit, inclusie, en gelijke kansen binnen de Belgische afval- en recyclagesector, en delen ook hun beleidsvoorstellen voor meer circulaire economie in de komende legislatuur.

En dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl mogen we Minister Annelies Verlinden op ons podium verwelomen voor een gesprek over de aandacht die circulaire economie krijgt in het verkiezingsprogramma van CD&V én een keynote over de kracht van vrouwelijk leiderschap. 

Afronden doen we met een walkingdinner, de ideale gelegenheid om te netwerken, verhalen uit te wisselen en banden aan te halen.

Kortom, het wordt een niet te missen avond. Zorg dat je er zeker bij kan zijn en bevestig vandaag nog je aanwezigheid via volgende link: Mix & Match | Denuo 

 Inschrijving

  • Leden, partners en genodigden van Denuo: gratis
  • Geen lid, partner of genodigde van Denuo: € 150 (excl. btw) 

Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
Denuo Reyerslaan 80 1030 Brussel België
Datum:
06/06/2024
Geplaatst door:
Denuo
Locatie:
Mix Brussels, Vorstlaan 25/1 1170 Watermaal-Bosvoorde