EPBeter

Terug naar filteroverzicht

Contact

Veldkant 33a
2550
Kontich
0032497374098
Hallo@EPBeter.eu
http://www.EPBeter.eu

Omschrijving activiteiten

Verhogen van energie effici├źntie.
Energie audits, Advies technieken, Studie technieken, EPC, EPC NR, EPB

Extra info

EPBeter: Uw partner voor energiezuinige gebouwen

EPBeter is een ingenieursbureau gespecialiseerd in het optimaliseren van energieprestaties van gebouwen. We helpen u met:

Energieaudits: We analyseren uw energieverbruik en -kosten en identificeren verbeteringspotentieel.

Advies over technieken: We adviseren u over de meest geschikte energiebesparende technieken voor uw gebouw, rekening houdend met uw budget en behoeften.

Studiebureau: We voeren studies uit om de haalbaarheid van energiebesparende maatregelen te bepalen.

EPC (Energieprestatiecertificaat): We stellen EPC's op voor residentiële en niet-residentiële gebouwen.

EPB (Energieprestatieberekening): We voeren EPB-berekeningen uit voor nieuwbouwprojecten.

Onze missie:

We willen mensen helpen om hun gebouwen energiezuiniger te maken, waardoor ze besparen op energiekosten en hun CO2-uitstoot verminderen en dragen zo ons steentje bij voor de planeet.

Onze waarden:

  • Kwaliteit: We zoeken naar alle informatie en details en bekijken een gebouw samen met technieken als één geheel. Dit zorgt voor een volledig beeld met méér besparingmogelijkheden.
  • Klantgerichtheid: Elk gebouw is uniek, maar ook hoe je hier in leeft of werkt. Wij zoeken de beste oplossingen om energie te besparen op maat van jouw gebouw én leef- en/of werkwijze.
  • Innovatie: Technologiën blijven evolueren. We verdiepen ons dagelijks in de nieuwste mogelijkheden en zoeken de efficiëntie op. Als een project reeds 'afgerond' is blijven we aan je denken en sturen je regelmatig nieuwe mogelijkheden tot verbeteringen door.
  • Duurzaamheid: Een visie waarin iedereen betrokken is. Iedereen doet zijn bijdrage, groot of klein. Maar elke stap vooruit is een stap in de goede richting.

EPBeter: Bouwen aan ademruimte.