Organisatieprofiel van IFTech nv

Koolmijnlaan 185
3582 Beringen
België
+32 (0)11 450 768
info@iftech.be
Aantal personeelsleden: 6-10
Profiel: Aannemer
Statuut: NV SA

Omschrijving activiteiten

IFTech onderzoekt de haalbaarheid, ontwerpt en onderhoudt geothermische energiecentrales (KWO, BEO). Daarenboven begeleiden we de bijhorende subsidie- en vergunningsdossiers.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste evenementen

Er zijn geen evenementen gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste berichten

Er zijn geen berichten gevonden voor deze organisatie.

Informatie

IFTech nv onderzoekt de haalbaarheid, ontwerpt en onderhoudt geothermische energiecentrales. Daarenboven begeleidt IFTech de bijhorende subsidie- en vergunningsdossiers.

IFTech nv werd opgericht in 2000 naar aanleiding van de succesvolle beëindiging van een overheids­opdracht van het VITO ter promotie van ondergrondse energieopslag.

Van in het begin blinken we uit in het "design"-gedeelte dankzij de verworven internationale geologische en hydrologische kennis van de oprichtende participanten, IFTech International en AGT (adviesbureau grond­water­technieken).

Sinds begin 2012 is ook Benvitec aan boord gekomen. Zij zijn een krachtige partner met businessunits gespecialiseerd in praktische engineering. Ze dragen het kwaliteitsvol realiseren, opstarten en onderhouden van installaties hoog in het vaandel en blinken uit in het "build"-gedeelte.

IFTech nv is dus uw design- & buildpartner voor geothermische projecten (KWO, BEO) in binnen- en buitenland met langdurende prestatiegarantie. Geothermische energieopslag is de manier om op een economische en ecologische wijze koeling en verwarming gebouwen te leveren.