24/09/2021

BBT-studie inkuiping en vul-en loszones beschikbaar

inkuiping
Terug naar artikeloverzicht

De BBT-studie voor inkuiping en vul- en loszones bij bovengrondse opslag van gevaarlijke of brandbare vloeistoffen is vanaf nu als pdf beschikbaar op EMIS via https://emis.vito.be/nl/bbt/publicaties/bbtbref-en-andere-publicaties/inkuiping-bij-bovengrondse-opslag-van-gevaarlijke.
Op deze pagina vindt u ook gerelateerde studies, extra informatie en gerelateerd nieuws met betrekking tot deze BBT-studie.

Daarnaast is de BBT-studie ook beschikbaar in interactieve vorm via  https://ibbt.emis.vito.be/. Deze iBBT-toepassing biedt u de mogelijkheid om de inhoud van de BBT-studie gericht te raadplegen enerzijds via processen (zie luik procesbeschrijving) en anderzijds via technieken/maatregelen (zie luik beschikbare milieuvriendelijke technieken). Tot slot zijn de technieken uit de BBT-studie ook opgenomen in de BBT-databank, te raadplegen via https://emis.vito.be/nl/bbt/bbt-tools/bbt-databank.

De studie onderzoekt de maatregelen voor milieubescherming en externe veiligheid bij inkuiping van bovengrondse opslag van gevaarlijke of brandbare vloeistoffen in vaste of in verplaatsbare houders, en de vul- en loszones bij vaste houders en tankwagens.

Indien u meer informatie wenst over deze meetcampagne, kan u contact opnemen met Sander Vander Aa.