Profisi BV

Terug naar filteroverzicht

Contact

Centrum-Zuid 1111
3530
Houthalen-Helchteren
+32475734158
info@profisi.eu
https://www.dipla.be

Omschrijving activiteiten

Profisi biedt software oplossingen en advies aan om bedrijven en overheden te ondersteunen bij het digitaal, duurzaam en efficiënt beheer van de groene ruimte.

Extra info

Profisi biedt software oplossingen en advies aan om bedrijven en overheden te ondersteunen bij het efficiënt en duurzaam beheer van de groene ruimte.
Ons software product heet DIPLA en staat voor Digitaal Platform Landschapsbeheer. 

​DIPLA is een vooruitstrevend én gemakkelijk online software platform om de openbare groene ruimte van​ idee, over plan tot uitvoering en opvolging écht digitaal en efficiënt aan te pakken. ​

​Met DIPLA start je bij de inventarisatie van de groene ruimte en bepaal je daarna je eigen beheerplan. Ook de uitvoering van je plan en de opvolging en bijsturing doe je volledig in DIPLA. 
Het beheer van het openbaar domein wordt alsmaar belangrijker. We willen onze steden, gemeenten en domeinen leefbaar houden, vergroenen en klimaatbestendig maken

De schaarse groene ruimte verdient om optimaal te worden beheerd.

Organisaties zoals steden, gemeentes, provincies, nutsbedrijven, regionale landschappen, landschapsbureaus, natuurverenigingen, tuinaannemers kunnen met DIPLA hun groenbeheer digitaliseren en optimaliseren.