Recycling Gorinchem

Terug naar filteroverzicht

OVER DE BEURS

Dé nationale vakbeurs voor recyclingtechniek en afvalmanagement

Op 12, 13 en 14 november 2024 komt de afvalsector weer samen op Vakbeurs Recycling in Evenementenhal Gorinchem. En dat is maar goed ook. De wereld van afval- en grondstoffenbeheerders is namelijk volop in beweging. De doelstellingen vanuit de overheid voor bedrijven met grote afvalstromen worden ambitieuzer en de mogelijkheden voor betere en meer duurzame recycling nemen toe. Exposanten en kennispartners van Vakbeurs Recycling bieden oplossingen en advies voor allerlei uitdagingen op het gebied van recyclingtechniek en afvalmanagement.

Meer informatie

Kennisprogramma Vakbeurs Recycling

Tijdens Vakbeurs Recycling staan niet alleen de nieuwste technologie en innovaties centraal, maar ook het delen van kennis en ervaringen. Het kennisprogramma behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam afvalbeheer en circulaire doelstellingen. Experts uit de branche delen hun inzichten en ervaringen, waardoor bezoekers van de vakbeurs geïnspireerd naar huis gaan. 

 

Het 12e Recyclingsymposium

Recycling speelt een cruciale rol in de circulaire economie. De sloop- en recyclingsector investeert aanzienlijk om de ambitieuze doelen rondom de circulaire economie te behalen. BRBS Recycling, VERAS en Water Alliance organiseren op woensdag 13 november het 12e Recyclingsymposium.

Dit symposium toont aan dat er nog veel werk te doen is om deze doelen te bereiken, maar het benadrukt ook de voortgang die al geboekt is. In de toekomst zal circulair ondernemen een integraal onderdeel zijn van elk bedrijf en product. Dit evenement biedt inzicht in de circulaire economie, dient als voorbeeld en helpt u op weg naar een duurzamere toekomst.

Het Recyclingsymposium is nu een gevestigde traditie en mag dit jaar niet ontbreken in uw agenda. Het biedt een gevarieerd programma met vooraanstaande sprekers en inspirerende praktijkvoorbeelden. Het symposium vindt plaats tijdens de Vakbeurs Recycling in Gorinchem, waar u na afloop gratis toegang toe heeft. Het is een uitstekende gelegenheid om uw circulaire ambities en ideeën te delen en te bespreken.

 

Voor meer informatie, bezoek www.recyclingsymposium.nl


Bijlagen:

Recycling-HS-logo_RGB.png


Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
Afvalwatertechniek NB Milieu bv Kasteelweg 5 NL-6095 ND Baexem Nederland
Datum:
12/11/2024
Geplaatst door:
Afvalwatertechniek NB Milieu bv
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem