EuroChem Antwerpen NV

Terug naar filteroverzicht

Contact

Scheldelaan 600
2040
antwerpen
0321055200
Office_Antwerp@eurochem.be
https://www.werkenbijeurochem.be/

Omschrijving activiteiten

volcontinu productie en verscheping van minerale meststoffen

Producten en diensten

Extra info

EuroChem Antwerpen telt  een 400 tal  werknemers die samen jaarlijks 2,3 miljoen ton minerale meststoffen produceren voor gebruik in de land- en tuinbouw. De site van EuroChem ligt in de Antwerpse haven, wat niet alleen op vlak van productie, maar vooral ook logistiek een aantal belangrijke troeven biedt. Vanuit Antwerpen bedient EuroChem immers internationale afzetmarkten.

EuroChem Antwerpen is sinds 1 april 2012 onderdeel van EuroChem Group AG, een toonaangevende wereldwijde producent van stikstof-, fosfaat- en kalimeststoffen. De groep zet heel sterk in op verticale integratie, met activiteiten die variëren van mijnbouw tot kunstmestproductie, logistiek en distributie.

Een rode draad in de werking van EuroChem is het continu streven naar duurzaamheid. EuroChem wil koploper blijven en dit komt tot uiting in productieprocessen die steeds duurzamer worden, maar ook in de producten die we afleveren. We ontwikkelen steeds betere en efficiëntere meststoffen, met een zo laag mogelijke impact op het milieu.