14/06/2012

Voka lanceert website voor energieprofessionals

Terug naar artikeloverzicht

Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen focust op energiebesparing bij elke Vlaamse onderneming. In het kader van het energieconsulentenproject heeft Voka een nieuw initiatief opgestart om energieprofessionals en de Vlaamse ondernemingen snel bij elkaar te brengen. Voka lanceerde einde maart de website www.energieprofessionals.be waar iedere ondernemer een geschikte partner kan vinden om zijn energieverbruik te reduceren voor specifieke onderwerpen zoals energy housekeeping, isolatie, verwarming, koeling en ventilatie, perslucht, verlichting en ICT. Daarnaast is er een speciale rubriek voor de zorgsector.


Bent u actief in de energiesector als producent, installateur, aannemer of studiebureau en wenst u dat uw gegevens opgenomen worden op de website dan kunt u zich aanmelden via http://www.energieprofessionals.be/uw-bedrijf-toevoegen. Publicatie van uw gegevens op de website is gratis voor de leden van Voka.

Meer info? Contacteer de energieconsulenten van Voka via energieconsulenten@voka.be of neem een kijkje op de website www.voka.be/energie.

Bron : VOKA