01/07/2009

Uw idee over elektriciteitsvoorziening in de toekomst?

Terug naar artikeloverzicht

Tussen 1 juli en 28 september 2009 houdt de Algemene Directie Energie van de Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie een openbare raadpleging over het ontwerp van studie over de perspectieven van elektriciteitsbevoorrading 2008-2017 en het bijhorende milieueffectenrapport.

In die periode kunt u uitgebreid informatie inwinnen over de inhoud van het ontwerp van de studie en van het milieueffectenrapport.

De AD Energie nodigt u ook uit in deze periode uw advies te formuleren over die twee documenten. Verwijs in uw opmerking duidelijk naar de titel of het onderdeel van het ontwerp van de studie of van het milieueffectenrapport!

De adviezen die binnen deze periode binnenkomen, worden gebruikt bij de opmaak van de milieubeoordeling en het opstellen van de finale versie van de studie.

De persoonlijke gegevens die u ons overmaakt (uw naam- en adresgegevens), worden door de FOD Economie bewaard in een centraal databestand tot aan de publicatie van de finale versie van de studie. Daarna worden deze gegevens vernietigd.

 

U kunt reageren per brief of mail op:

Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie
Algemene Directie Energie
'Openbare raadpleging milieubeoordeling prospectieve studie elektriciteit'
Gebouw North Gate III
Koning Albert II-laan 16
1000 Brussel
reactricity@economie.fgov.be

 

Meer informatie?

Surf vanaf 1 juli 2009 naar www.reactricity.fgov.be.

Een gedrukte versie van de documenten kan u per brief of mail aanvragen, bij de AD Energie.