03/07/2019

Tweede oproep landschapsfonds Westhoek

Terug naar artikeloverzicht

Het Landschapsfonds Westhoek draagt bij aan jouw crowdfundingcampagne voor een groen initiatief in je buurt! Heb jij een voorstel of zit je met een idee? Meld je voor 25 augustus 2019 aan en maak kans op een bijdrage tot €5.000.

Landschapsfonds Westhoek

Het Landschapsfonds Westhoek draagt tot €5.000 bij aan jouw crowdfundingcampagne voor een groen initiatief in en nabij je dorp of buurt! Heb jij een voorstel of zit je op een idee te broeden? Een buurttuin uitbreiden, een groen speelelement om de hoek, een vlindertuin aanleggen, een boomgaard of klein bosje aanplanten…? Meld je voor 25 augustus 2019 aan en maak kans op een bijdrage tot €5.000.

Hoe ga je aan de slag?

  1. Maak een campagnepagina aan voor 25 augustus 2019.
  2. Binnen de week krijg je feedback van het Regionaal Landschap Westhoek. We geven, waar nodig, nog wat tips om je initiatief te verfijnen.
  3. Op dinsdagavond 3 september woon je samen met de andere deelnemers een workshop bij om vlot en efficiënt je crowdfundingcampagne op te zetten. Bij crowdfunding spreek je je eigen netwerk aan om te investeren in jouw project.
  4. Uiterlijk 17 september beslist de jury of je al dan niet een bijdrage vanuit het Landschapsfonds Westhoek ontvangt.
  5. Vanaf oktober loopt de crowdfunding. Wanneer je alle centen verzameld hebt, kun je met jouw groen initiatief aan de slag!

    Interesse of benieuwd naar eerdere succesvolle projecten? Lees alle info via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds of contacteer het Regionaal Landschap Westhoek via nele.saint-germain@rlwesthoek.be of 0471 42 22 09.

Het Landschapsfonds Westhoek is een initiatief van het Regionaal Landschap Westhoek, de provincie West-Vlaanderen, het Streekfonds West-Vlaanderen, het crowdfundingplatform Voor je Buurt en wordt gesteund door het Agentschap voor Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij.

 

Bron: Vlaamse Landmaatschappij, Vlaamse Overheid