24/08/2021

Trion PuriTec Consulting & Engineering (ontwerp/optimalisatie waterzuiverings- en slibverwerkingsinstallaties) werd toegevoegd aan ons adresboek

Terug naar artikeloverzicht

We verwelkomen Trion PuriTec Consulting & Engineering (ontwerp/optimalisatie waterzuiverings- en slibverwerkingsinstallaties) in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Lead/Senior Waterzuivering en Slibbehandeling Technoloog ((Duurzaam) Procesontwerp + optimalisatie Specialist) De heer Schöller heeft 37 jaar ervaring met (duurzaam) ontwerp en optimalisatie van waterzuivering en slibbehandeling installaties voor de industrie en (semi) overheid in Nederland, West- en Oost Europa, Azië en Zuid Amerika. Ook heeft hij ruime ervaring met drinkwaterprojecten in Azië. Zijn activiteiten omvatten studies, laboratorium- en proefinstallatieonderzoek, evaluatie, optimalisatie, basis- en detail-, proces- en apparatuur- ontwerp en engineering, kostenramingen, leveranciersselectie, in bedrijfstelling, trainingen, garantiemetingen en trouble shooting. Hij is verantwoordelijk voor acquisitie, uitvoering en supervisie van kleine tot zeer grote projecten (investering € 50.000 - € 160.000.000,-), zowel individueel als (technisch inhoudelijk) leider in grote ontwerp teams. De heer Schöller is een flexibele, gedreven, klant- en doelgerichte persoon met een goede gezondheid. Hij is gemakkelijk in de omgang met mensen van uiteenlopende achtergrond, en houdt terdege rekening met de belangen van de diverse betrokken partijen. Hij heeft een gedegen vakkennis, een praktisch technische instelling, is analytisch sterk en heeft oog voor zowel de hoofdlijnen als voor de details. Hij houdt van goed werk afleveren en tevreden klanten, is een enthousiaste team speler en sterke technisch inhoudelijke leider.

Klik hier om het profiel te bekijken