07/05/2004

Prijs Rudi Verheyen - oproep 2004

Terug naar artikeloverzicht

Geachte,

Met genoegen kunnen wij u hierbij de eerste oproep 2004 voor de PRIJS RUDI VERHEYEN overmaken.

De prijs werd ingesteld door de Universiteit Antwerpen op initiatief van de Vlaams minister voor leefmilieu, landbouw en ontwikkelingssamenwerking en het Instituut voor Milieukunde, als eerbetoon aan het levenswerk, de inzet en de persoon van Rudi Verheyen.
De prijs wordt toegekend voor wetenschappelijk werk dat een duidelijke meerwaarde met zich brengt voor het milieu- en natuurbeleid in Vlaanderen. De prijs van 10.000 euro staat open voor individuen, instellingen, administraties en organisaties.

Meer gegevens over de prijs Rudi Verheyen worden u bezorgd in bijgevoegde 'oproep 2004'. Kandidaatstelling dient te gebeuren via bijgevoegd formulier. De oproep staat open tot 27 mei a.s. en dient gesteund te worden door een lid van het zelfstandig academisch personeel van een universiteit of hogeschool. De prijsuitreiking voor 2004 wordt reeds voorzien op 10 juni a.s.

Wij hopen, ondanks het korte tijdsbestek van de oproep 2004, op een grote belangstelling te mogen rekenen, en zijn ervan overtuigd heel wat interessante voorstellen te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,
Monique Sys.


Bijlage:
- Reglement en oproep 2004/Prijs Rudi Verheyen
- Kandidaatsformulier



Monique Sys, cordinator IMK
Universiteit Antwerpen
Instituut voor Milieukunde
Campus drie eiken
Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk
tel. 03 820 21 14 - fax. 03 820 21 28
e-mail: milieu@ua.ac.be
website: http://www.ua.ac.be/milieukunde