19/10/2002

Nieuwe EMIS : 22 oktober 2002

Terug naar artikeloverzicht

Beste EMIS-gebruiker,

Het is eindelijk zover. Na exact n jaar voorbereiding zijn we er in geslaagd onze nieuwe EMIS officieel te lanceren op 22 oktober. Het was een hele karwei, zeker de laatste twee weken voor de aftrap.

Wij hopen dat onze inspanningen aan de verwachtingen voldoen. Hierbij verwijzen we naar onze EMIS-enqute van het voorjaar 2001.  EMIS is frisser qua lay-out, duidelijker qua navigatie en in het bijzonder nog meer voorzien van unieke energie- en milieuinformatie.

Vergeet hierbij niet onze databanken als "Autoverbruik", "Energiestatistieken" en "Wetgeving" . Ook het milieutechnisch luik werd verder uitgebouwd met een nieuw beslisondersteunend systeem en een aantal nieuwe BBT-studies.

Daarnaast is de website volledig databankgestuurd. Dit brengt met zich mee dat het voor de "contentmanagers" eenvoudiger werken wordt en tijd kan worden vrijgemaakt om op zoek te gaan naar nieuwe informatie. Ook voor de rubrieken "Evenementen", "Vacatures" en "Bedrijfsprofielen" heeft dit gezorgd voor een volledige omschakeling. Vanaf heden kunnen organisaties zelf een bedrijfsprofiel registreren, vacatures en evenementen plaatsen op de website van EMIS. Belangrijk als je weet dat EMIS zo'n 1200 bezoekers per dag heeft en hiermee de grootste energie- en milieuwebsite is in Vlaanderen.

Voor opmerkingen of suggesties, mail naar emis@vito.be

Het EMIS-team