09/09/2008

EWI Review

Terug naar artikeloverzicht

Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie is voortdurend bezig met de toekomst en wil haar ideen en activiteiten met iedereen delen. Driemaal per jaar verschijnt het tijdschrift EWI Review met telkens een specifiek thema dat leeft binnen het beleidsdomein en in de samenleving.

Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie is voortdurend bezig met de toekomst en wil haar ideen en activiteiten met iedereen delen. Driemaal per jaar verschijnt het tijdschrift EWI Review met telkens een specifiek thema dat leeft binnen het beleidsdomein en in de samenleving. Bijdragen komen niet alleen van de eigen medewerkers, maar ook van externe experts of ervaringsdeskundigen uit diverse sectoren.

EWI Review 5 focust op duurzaamheid. Een visie op lange termijn staat centraal in dit nummer: bij wat we nu doen, moeten we steeds rekening houden met het welzijn van de volgende generaties. Denken we aan het bewust omgaan met energie, een leeftijdsbewust personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, enzovoort. Het departement EWI gelooft dat een slimme, duurzame aanpak zijn vruchten zal afwerpen.

Deze EWI Review wil niet alleen verschillende visies en pistes voor een duurzame economie aanreiken, maar wil vooral oproepen tot actie. Wij hopen dat de durvers in dit magazine uw creativiteit aanwakkeren en u overhalen tot actie. Duurzaam ondernemen horen we niet op de lange baan te schuiven.

Wilt u EWI Review in de toekomst ontvangen?

U kunt uw gratis abonnement aanvragen door een mail met uw adresgegevens te sturen naar info@ewi.vlaanderen.be. Uw mening en reactie op dit magazine kunt u ook kwijt op www.ewi-vlaanderen.be/review. Hier kan u ook een elektronisch exemplaar downloaden of bijkomende exemplaren online bestellen.

Vlaamse overheid
Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI)