03/12/2004

De Vlaamse Regering keurt zeven voorontwerpen van verzamelde decreten principieel goed met het oog op adviesaanvragen

Terug naar artikeloverzicht

Op voorstel van minister-president Yves LETERME:

De Vlaamse Regering keurt zeven voorontwerpen van verzamelde decreten principieel goed met het oog op adviesaanvragen. Het gaat om volgende voorontwerpen van decreten:

  • voorontwerp van decreet houdende diverse bepalingen inzake economie. Hierover wordt advies ingewonnen bij de SERV en vervolgens bij de Raad van State.
  • voorontwerp van decreet houdende diverse bepalingen inzake onderwijs. Dit voorontwerp van decreet gaat achtereenvolgens voor advies naar de VLOR en naar de Raad van State.
  • voorontwerp van decreet houdende diverse bepalingen inzake leefmilieu en landbouw. Advies hierover wordt ingewonnen bij de MiNa-raad en de Raad van State.
  • voorontwerp van decreet tot wijziging van artikel 55ter van het Wetboek der Successierechten en artikel 260bis van het Wetboek van de inkomstenbelastingen. Dit voorontwerp van decreet wordt voor advies voorgelegd aan de Raad van State.
  • voorontwerp van decreet tot wijziging van het decreet van 2 april 2004 over de subsidiring van kunstenorganisaties, kunstenaars, organisaties voor kunsteducatie en organisaties voor sociaal-artistieke werking, internationale initiatieven, publicaties en steunpunten. Hierover wordt advies ingewonnen bij de Raad van State.
  • voorontwerp van decreet tot overdracht van personeelsleden van de vzw Info-Toerisme. Dit voorontwerp van decreet gaat voor advies naar de Raad van State.
  • voorontwerp van decreet houdende diverse bepalingen inzake wonen, inburgering en stedelijk beleid. Ook dit voorontwerp van decreet wordt voorgelegd aan de Raad van State.

Bron : Persdienst Vlaamse regering