09/09/2003

De Provinciale Milieu- en Natuurraad opent zijn deuren...

Terug naar artikeloverzicht

Op woensdag 1 oktober 2003 kan iedere genteresseerde burger eens een kijkje komen nemen bij de PMiNa-Raad. Tijdens een openbare zitting wordt het ontwerp van het Provinciaal Natuurontwikkelingsplan (PNOP) toegelicht, dat vanaf dan ter advies voorligt aan de PMiNa-Raad. Op die manier kan dus ook iedereen suggesties en opmerkingen geven op dit plan.  Diegene die op voorhand graag de teksten van het PNOP doorneemt kan vanaf 1 september terecht op http://www.provant.be/PIH/natuur. Je kan vanaf dan ook een CD-rom bestellen bij Dirk Vandenbussche (mailto:dirk.vandenbussche@pih.provent.be of het plan komen inkijken op het secretariaat van de PMiNa-Raad.

Deze open vergadering zal doorgaan in de Provincieraadzaal op de eerste verdieping van het torengebouw van het Provinciehuis en vangt aan om 19u30. Na de vergadering wordt u allemaal hartelijk uitgenodigd op een receptie.

Om organisatorische redenen vragen we vooraf in te schrijven en dit ten laatste op 16 september 2003. Hiervoor kan u terecht op het secretariaat van de PMiNa-Raad (Resi Pansaerts, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen, tel. 03/240.55.60 - fax 03/240.57.52, pmina@admin.provant.be)