23/02/2005

Call for abstracts 10de erScp European Roundtable on Sustainable Consumption and Production

Terug naar artikeloverzicht

De 10de Europese Rondetafel voor Duurzame Productie en Consumptie (afgekort erScp, van European Roundtable on Sustainable Consumption and Production) wordt dit jaar georganiseerd door Vito in samenwerking met de Provincie Antwerpen. Dit internationaal evenement, met telkens een 300-tal deelnemers uit meer dan 35 verschillende landen, zal plaatsvinden in Antwerpen van 5 tot 7 oktober 2005.

De erScp wordt telkens bijgewoond door experten op vlak van duurzame productie en consumptie, vertegenwoordigers van internationale en nationale overheden en instanties, universiteiten, onderzoeksinstellingen, industrie, consultants, internationale organisaties, enz.

Deze 10de erScp zal een uitstekende gelegenheid zijn om Vlaamse initiatieven rond duurzaam consumeren en produceren in de schijnwerper te plaatsen. Daarom zijn we dan ook verheugd om hiermee een eerste "call for abstracts" te lanceren. De deadline voor het indienen abstracts is 30 april 2005. Meer informatie over het indienen van de abstracts kan je vinden op de website bij participants/presenters http://www.vito.be/erscp2005.

Wij zien alvast uit naar jullie deelname en bijdrage, en hopen op een succesvolle en een boeiende conferentie!

Met vriendelijke groeten,


Namens het organisatiecomit

Vito: Guido Wouters, Carolin Spirinckx, Theo Geerken en Peter Vercaemst
Provincie Antwerpen: Bart Michiels en Luc Stijnen

Bezoek onze website: http://www.vito.be/erscp2005
Email: erscp@vito.be