DOX Group

Terug naar filteroverzicht

Contact

Starrenhoflaan 43-A04
2950
Kapellen
03-309 14 22
info@doxgroup.eu
http://www.doxgroup.eu

Omschrijving activiteiten

Wij zijn DOX group, uw totaalpartner voor akoestische oplossingen en industriële lawaaibestrijding. 40 jaar ervaring, het volgen van de laatste tendensen en een gedreven team van specialisten, maken van ons een sterke speler op de markt. Verdeler van akoestische oplossingen onder 3 merken: Ruimteakoestiek (DOX Acoustics), bouwakoestiek (DOX Soundproofing) en industriële lawaaibestrijding (DOX Noise Control). Gespecialiseerd in industriële en architecturale projecten. Divers aanbod voor duurzame oplossingen-op-maat. Sinds 2021 bieden we ook akoestische oplossingen als diensten aan ipv als product, zoals ACoustics-as-a-Service (ACaaS).

Extra info

Creëer een aangename werk- & leefomgeving


DOX Group nv biedt een totaalgamma aan van 600+ oplossingen voor uiteenlopende bouwuitdagingen. Om ons duidelijk in de markt te profileren hebben we onze producten opgedeeld in 3 grote merken, elk met een eigen symboliek en kleur:

  • DOX Acoustics. Design your comfort.
    uw partner in ruimteakoestiek.
  • DOX Noise Control. Less noise, more harmony.
    uw partner in industriële lawaaibestrijding.
  • DOX Soundproofing. Constructing peace of mind. 
    uw partner in bouwakoestiek.

Deze 3 merken dragen de ethiek van het bedrijf hoog in het vaandel: het oplossingsgericht werken op maat van de klant met kwaliteitsvolle oplossingen en dienst na verkoop.