Continental Engergy Systems

Terug naar filteroverzicht

Contact

Industrieweg 26
2390
Malle
03 3091717
tdilen@cesbel.be
http://www.cesbel.be

Omschrijving activiteiten

CES gelegen in Malle is sinds 1983 actief in de bouw/installatie en onderhoud van turn-key WKK-installaties (WKK staat voor warmte-kracht-koppeling) WKK's worden toegepast in de tuinbouw, rust-en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, zwembaden, stortgasinstallaties, waterzuiverings- en vergistingsinstallaties. CES is zowel nationaal als internationaal actief.

Producten en diensten

  • energie
    • WKK
      • motoren

Extra info

Continental Energy Systems ( CES ) is sinds 1983 actief in de bouw/installatie en onderhoud van turn-key WKK- projecten in allerhande sectoren (tuinbouw, industrie, RVT, ziekenhuizen, zwembaden, stortgas, waterzuivering- en vergistinginstallaties …) zowel nationaal als internationaal. (BE, NL, DE, IT, ES, PT, CH, AT, FR …). Gedurende meer dan 30 jaar heeft CES ca. 1500 WKK- installaties gebouwd.

CES is het enige Belgische bedrijf dat zich exclusief met de bouw, installatie en service van WKK bezig houdt. Wij richten ons op WKK projecten met gasmotoren in de vermogensklasse van 30 kWe tot 4 MWe (per motor). De onafhankelijkheid in keuze van motoren (Valmet, Scania, MAN, Guascor, Cummins, Jenbacher) geeft ons naast een mogelijkheid om goed advies te geven aangaande de keuze in motormerk/type ook een objectieve kijk op de markt met een ervaringsgerichte aanpak op gebied van service. Vanuit Westmalle organiseren we al het preventieve en correctief onderhoud (All-in onderhoudscontracten) voor projecten op Belgische bodem d.m.v. een 24/7 serviceteam bestaande uit zo’n 20-tal personen.

CES is een zusterbedrijf van de Nederlandse Lek/Habo Groep bv. Als algemeen installatiebedrijf in de tuinbouw, industrie en utiliteit is warmtekrachtkoppeling een belangrijke aanvulling. Op groepsniveau worden er jaarlijks 150 WKK installaties gebouwd, voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Italië. Vanuit een sterke servicegerichte instelling kunnen wij op groepsniveau de ervaring voorleggen van ca. 1000 all-in WKK onderhoudscontracten in Nederland, België en Duistland.