05/15/2017 - 00:00

Startnota milieubeleidsovereenkomst afvalbanden: wat is uw mening?

Back to article overview

Binnenkort zal de Vlaamse Regering onderhandelingen opstarten met de producenten van banden om tot een milieubeleidsovereenkomst ter uitvoering van de aanvaardingsplicht te komen. Daarom heeft de bevoegde minister een startnota opgesteld die de beleidskeuze motiveert en de belangrijkste doelstellingen en krachtlijnen beschrijft. 

Binnenkort zal de Vlaamse Regering onderhandelingen opstarten met de producenten van banden om tot een milieubeleidsovereenkomst ter uitvoering van de aanvaardingsplicht te komen. Daarom heeft de bevoegde minister een startnota opgesteld die de beleidskeuze motiveert en de belangrijkste doelstellingen en krachtlijnen beschrijft. Die startnota en de bijhorende RIA (reguleringsimpactanalyse) vindt u op www.ovam.be/uitgebreide-producentenverantwoordelijkheid-upv. De OVAM nodigt u uit om te laten weten wat uw visie op de nota is.

Bezorg ons uw vragen, opmerkingen of bezwaren via mbo@ovam.be of per post (OVAM – Dienst KBB, Stationsstraat 110, 2800 Mechelen). Reageren kan van 5 mei tot en met 5 juni 2017. We onderzoeken alle reacties en stellen vervolgens een verslag op dat wordt voorgelegd aan de Vlaamse Regering.

 

Bron: De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij