Nieuws van het BBT-kenniscentrum

De leden van de Technische WerkGroep (TWG) worden, door het EIPPCB, uitgenodigd om hun standpunt mede te delen over de herziening van de BREF FMP (ferrous metals processing industry).

Nieuw op EMIS

2/5/2016

EU Commissioner for Climate Action and Energy Miguel Arias Cañete participated in the meeting of G7 Energy Ministers on 1-2 May. G7 representatives from France, Germany, Italy, the UK, the US, Japan and Canada also participated.

29/4/2016

De haven van Antwerpen en ENGIE hebben een concessieovereenkomst voor 30 jaar gesloten voor de realisatie van een Alternatieve Energiehub op Kaai 526 en 528 in de haven van Antwerpen.

29/4/2016

Het Grondwettelijk Hof heeft een reeks artikels vernietigd die het Vlaamse Natura 2000-programma rond beschermde natuurgebieden regelen.

29/4/2016

Dat grote olierampen als gevolg van ongelukken veel schade aan de natuur kunnen veroorzaken weet iedereen. Uit een nieuwe Europese studie blijkt nu echter dat ook de veel en veel vaker voorkomende kleine lozingen ook onmiddellijke negatieve effecten hebben op het zeeleven.

29/4/2016

Bewoners zijn in staat en bereid om hun energieverbruik blijvend te veranderen mits zij worden ondersteund door goed ontworpen, gebruiksvriendelijke technologie.

Volg ons op Twitter!

Actuele wetgeving