Organisatieprofiel van Oesterbaai nv

Vluchtenburgstraat 13
2630 Aartselaar
België
+32 3 312 95 90
info@kiwaoesterbaai.be
Aantal personeelsleden: 6-10
Profiel: Adviesbureau
Statuut: NV

Omschrijving activiteiten

Asbest studiebureau Kiwa Oesterbaai biedt gecertificeerde asbestonderzoeken aan, monitoringsprogramma's, risico evaluaties, en advies- en werfbegeleiding binnen het gebied van gevaarlijke stoffen en materialen. Wij onderzoeken gebouwen, industriële apparaten en fabrieken maar ook schepen en boorplatformen.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste evenementen

Er zijn geen evenementen gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste berichten

Er zijn geen berichten gevonden voor deze organisatie.

Informatie

Het opstellen van een asbestinventaris is cruciaal en verplicht voor de bescherming van werknemers. Maar het is evenzeer een must voor onze dagelijkse leef- en werkomgeving.

Ondernemingen en instellingen, maar ook bouwheren, beschikken vaak niet over een (actuele) asbest inventaris. Toch is dit de eerste stap in het voorkomen van onnodige blootstelling aan de potentiële gevaren van asbest!

Tijdens een asbestinventaris worden alle ruimtes, constructies of objecten onderzocht op mogelijke aanwezigheid van asbest of andere schadelijke keramische vezels.

Na het asbestonderzoek ontvangt u een volledige rapportage met foto's, hoeveelheden, een analyserapport met een overzicht van de genomen stalen, opmerkingen en adviezen van de aangetroffen asbesttoepassingen en de daarmee samenhangende gezondheidsrisico's.

Studiebureau Kiwa Oesterbaai voert asbestinventarissen uit voor bedrijven én particulieren en dit zowel in gebouwen, op industrieterreinen, schepen en zelfs boorplatformen.

Neem vrijblijvend contact op met Kiwa Oesterbaai voor verdere info (+32 3 312 95 90) of bezoek onze website www.kiwaoesterbaai.be .