Organisatieprofiel van iFLUX

Galileilaan 15
2845 Niel
België
+32 (0)499 53 92 91
info@ifluxsampling.com
Aantal personeelsleden: 1-5
Profiel: Consulent
Statuut: BVBA

Omschrijving activiteiten

Hoe beweegt verontreiniging zich in het grondwater en welke risico’s lopen we? iFLUX lanceert een nieuwe én bewezen monitoring oplossing om de snelheid en richting van grondwaterstroming en vervuiling in de bodem te bepalen. Op basis van een gepatenteerde meettechnologie, in combinatie met een specifieke data interpretatie methode kunnen we een meer accuraat en betrouwbaar beeld van waterfluxen onder de grond garanderen. Deze inzichten laten onze klanten toe om saneringsprojecten sneller en efficiënter uit te voeren en de totale kost van bodemsaneringswerken drastisch te verminderen.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste berichten

Informatie

iFLUX ontwikkelde een meettechniek om de snelheid en richting van verontreiniging in grondwater over een bepaalde periode in kaart te brengen. Deze fluxmetingen geven het antwoord op essentiële vragen voor, tijdens en na de sanering. Hiermee reiken we de onmisbare gegevens aan voor een snelle en kostenefficiënte bodemsanering.

iFLUX richt zich met een totaalservice voor fluxmetingen tot milieudeskundigen die bodemsaneringsprojecten begeleiden. Om de kwaliteit van de aangeleverde meetresultaten te verzekeren, staan wij garant voor het volledige iFLUX meet- en analysetraject. Milieudeskundigen kunnen vervolgens met deze betrouwbare gegevens aan de slag voor het bepalen van de verspreidingsrisico’s en het verder optimaliseren van hun saneringsdossier.

iFLUX is een spin-off van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) en de Universiteit Antwerpen. Goedele Verreydt leidde jarenlang het onderzoek en de ontwikkeling van de unieke iFLUX technologie. Ze is zo op internationaal vlak uitgegroeid tot expert in het domein van de verspreiding van grondwaterverontreiniging.