Organisatieprofiel van ecoTips magazine en community

Steenweg Diest 4
3271 Zichem
België
+32 (0)13 29 46 04
info@ecotips.org
Aantal personeelsleden: 1-5
Profiel: Uitgever
Statuut: BVBA

Omschrijving activiteiten

ecoTips - Sinds 1995 hét magazine voor trends in milieu en duurzaam ondernemen / ecoTips inspireert en brengt professionals rond duurzaam ondernemen samen!

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Informatie

Professionals met interesse in duurzaam ondernemen, MVO, mobiliteit, milieu en innovatie, lezen al meer dan 20 jaar met veel interesse ecoTips


Voorbeelden uit de praktijk, diepgravende reportages, interessante interviews met spraakmakers, interpretaties van nieuwe wetgeving en normen, visies voor een duurzame toekomst, tips & tricks, die lees je om de twee maanden in ecoTips magazine. Naast een focusthema in elke ecoTips, besteedt het magazine aandacht aan een aantal vaste rubrieken (mobiliteit, wetgeving, Europa, communicatie).

De evenementenagenda, vacatures in de sector, nieuwsberichten, enquêtes en snelnieuws, daar- voor lees je de e-nieuwsbrief die elke twee weken verschijnt.

ecoTips is al meer dan 20 jaar hét B2B-magazine bij uitstek, voor iedereen die meer wil weten over milieu duurzaam ondernemen! Als abonnee ontvang je 4 keer per jaar het tijdschrift met de laatste 'Trends In Sustainability'. Onze tweewekelijkse nieuwsbrief  en een gratis toegang tot de ecoTips Bizzclub, krijg je er gratis bij. 

Wil je kennismaken met ecoTips? Surf naar www.ecotips.org of www.milieumagazine.be en lees een online proefnummer via http://www.milieumagazine.be/abonnement .