Organisatieprofiel van CBgroep

De Linde 15
8840 STADEN
België
051 70 06 16
info@cbgroep.be
Aantal personeelsleden: 11-25
Profiel: Industriële reiniging
Statuut: BVBA

Omschrijving activiteiten

CBgroep ontwikkeld en bouwt luchtzuivering units voor de industrie. Een 300-tal chemische, biologische als combinaties van natwassers. Hinderlijke industriële emissies zoals; ammoniak, damp, stof als geur in het bijzonder worden met onze systemen zo maximaal mogelijk gereduceerd. Het online service-platform, in combinatie met 6 maandelijks onderhoud zorgt voor een stabiele werking op lange termijn, alsook een administratieve en heldere onderbouwing. Vanuit onze hoofdkwartier te Staden, als op locatie, staan ons team ter beschikking om uw bedrijf zo maximaal mogelijk te ondersteunen.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Informatie

Hou uw omgeving als vriend. Stabiele en vooral duurzame geur reductie installaties tegen minimale exploitatie en lage energiekosten. Industriële luchtzuivering van complete loodsen of rechtstreeks aangesloten op uw productielijn. OSI (Online Service Interface) staat in rechtstreekse verbinding met de servicedienst van CBgroep. Dit maakt het mogelijk om calamiteiten te monitoren en tijdig de nodige maatregelen te nemen.

CBgroep voorziet eveneens de ventilatiehuishouding zoals de integratie van de ventilatoren bij de geleverde luchtzuiveringsinstallaties.