Organisatieprofiel van Bureau 9000

Grotesteenweg Noord 1 - bus 4
9052 Gent
België
+32 9 384 09 44
jozef.mees@bureau9000.be
Aantal personeelsleden: 1-5
Profiel: Adviesbureau
Statuut: BV

Omschrijving activiteiten

Bureau 9000 levert een substantiële bijdrage aan het inperken van de CO2-uitstoot en de wereldwijde temperatuurstijging. Daarom adviseren & begeleiden we bedrijven en overheidsinstellingen om hun energieverbruik te laten dalen en de productie van hernieuwbare energie te bevorderen. Op vandaag concentreren we ons op drie activiteiten: Begeleiden van bedrijven naar CO2-neutraal ondernemen, studie- en adviesprojecten uitwerken op vlak van zonne- en windenergie, adviezen en plan van aanpak uitwerken in kader van preventie en milieu.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste evenementen

Er zijn geen evenementen gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste berichten

Er zijn geen berichten gevonden voor deze organisatie.

Informatie

Bureau 9000 levert een substantiële bijdrage aan het inperken van de CO2-uitstoot en de wereldwijde temperatuurstijging. Daarom adviseren & begeleiden we bedrijven en overheidsinstellingen om hun energieverbruik te laten dalen en de productie van hernieuwbare energie te bevorderen. 

Op vandaag concentreren we ons op drie activiteiten:

  • Begeleiden van bedrijven naar CO2-neutraal ondernemen
  • Studie- en adviesprojecten uitwerken op vlak van zonne- en windenergie
  • Adviezen en plan van aanpak uitwerken in kader van preventie en milieu

In al onze activiteiten staat het creëren van een betere wereld centraal. In onze aanpak herken je duidelijk onze start-up cultuur: we zijn dynamisch, ambitieus en heel gedreven! Klanten waarderen ons omwille van onze respectvolle aanpak en lange termijn visie. Wij dragen duurzaamheid in al zijn facetten hoog in het vaandel en doelen niet op korte termijn gewin, maar wel op het creëren van meerwaarde voor alle betrokken partijen.