Organisatieprofiel van BlueKit by BlueKit Factory

rue de l ecole 2a
L - 4394 Pontpierre ( GH Luxembourg )
België
00 352 40 44 44 22
jean-marie.martin@bk-factory.eu
Aantal personeelsleden: 26-50
Profiel: Fabrikant
Statuut: NV

Omschrijving activiteiten

BlueKit AIO voor liften (renovatie en nieuwe gebouwen) volgens het nieuwe KB van 2012 ref 6.1.2.1, 6.1.3. en onveranderde KB voor de BlueKit AIO-TS voor technische schachten . ---------------------BEN-campagne van het Vlaams Energie-Agentschap.---  Het geregelde ventilatiesysteem voor liftkoker, is de oplossing bij uitstek om energie te besparen en om energiezuinige woningen me succes de blowerdoortest te laten ondergaan.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste evenementen

Informatie

  • In uitvoering van de Europese Liftrichtlijn 95/16/EG (EN81-1 en EN81-2, sectie 5.2.3 en sectie 6.3.5) dienen in België liftschachten en machinekamers over een aangepaste ventilatieopening naar de buitenlucht te beschikken. Voor machinekamer loze liften werd dit vastgelegd op 4% van de horizontale schachtoppervlakte.
  • BlueKit verzekert het energiebeheer van de afvoer van de rookventilatie en regelt de ventilatie in functie van de werkelijke ventilatiebehoefte. De gemotoriseerde klep gaat automatisch open als er nood is aan ventilatie voor het comfort van de gebruikers, in geval van brand of bij een defect aan de energiebron.
  • Afhankelijk van de hoogte van het gebouw bekomt men tot een energiebesparing van €1.000 tot € 3.500 per jaar en een CO2 besparing van 10 T CO2 per jaar. 
  • BlueKit is een energiebesparende oplossing die het toelaat te besparen op de verwarming, de hygiënische ventilatie, de warmte-evacuatie en de rookventilatie in de liftkokers. Het komt tegelijkertijd tegemoet aan de wettelijke voorschriften.