Organisatieprofiel van Altimedes Consulting

Langeweide 2
1730 Asse
België
024601730
info@altimedes.com
Aantal personeelsleden: 1-5
Profiel: Adviesbureau
Statuut: BVBA

Omschrijving activiteiten

Altimedes begeleidt ondernemingen en andere organisaties in België, Nederland en op Europees niveau die door middel van horizontale samenwerking gezamenlijke duurzaamheids en andere doelstellingen willen realiseren. De begeleiding omvat het zoeken van (bijkomende) partners, haalbaarheidsstudies, het in kaart brengen van voor- en nadelen op netwerk en op het niveau van elke partij, gemeenschappelijk ontwerp, verdeling van baten, kosten en risico's, stakeholder management en projectbeheer.

Recent geplaatste vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor deze organisatie.

Recent geplaatste berichten

Er zijn geen berichten gevonden voor deze organisatie.

Informatie

Altimedes (www.altimedes.com) is a management consultancy supporting horizontal collaboration between enterprises and between other organisations to realise common sustainability and other objectives. Altimedes is also an expert in the development of Public Private Programmes and in Collaboration Performance Improvement (CPI) design and management.

Our services include an initial assessment of the pros and cons at total collaborative network level and at the level of each participating enterprise, feasibility studies, multi-objectives and multi-stakeholder analysis, system dynamics, collaborative network design and project management.

Altimedes begeleidt ondernemingen en andere organisaties in België, Nederland en op Europees niveau die door middel van horizontale samenwerking gezamenlijke duurzaamheids en andere doelstellingen willen realiseren. De begeleiding omvat het zoeken van (bijkomende) partners, haalbaarheidsstudies, het in kaart brengen van voor- en nadelen op netwerk en op het niveau van elke partij, gemeenschappelijk ontwerp, verdeling van baten, kosten en risico's, stakeholder management en projectbeheer.  Organisaties waaronder UNEP en UNOPS, ADEME, Vlaams Instituut voor de Logistiek en bedrijven waaronder IKEA, Heineken, Deutsche Post deden eerder beroep op de dienstverlening van Altimedes.  

Daarnaast is Altimedes actief op het gebied het ontwikkelen van publieke private programma's en een specialist inzake Collaboration Performance Improvement binnen organisaties.