adresboek
18/09/2018 - 13:45

We verwelkomen A.Q.T. bvba - Extended in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Milieucoördinatoren & ISO 14001

adresboek
04/09/2018 - 15:56

We verwelkomen LivingComfortable.be in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

LivingComfortable.be wil de voortrekker zijn in het vinden en formuleren van duurzame oplossingen voor het leef- en werkcomfort in de gebouwde omgeving. We adviseren, bestuderen en ontwerpen gebouwkarakteristieken en technische installaties. Wij geven onafhankelijk advies. Zo zijn we een betrouwbare partner die u objectieve, doordachte en duurzame keuzes laat maken. Omdat duurzaamheid in ons DNA zit, is kiezen voor LivingComfortable.be bovendien ook respect tonen voor de maatschappij en de natuur waarin we leven. En we zorgen voor harmonie tussen technologie comfort en het esthetisch karakter.

adresboek
29/08/2018 - 13:52

We verwelkomen Agiva International in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Agiva International, gevestigd in Maldegem, is sinds 1973 actief in het ontwerpen, bouwen en vermarkten van boorstellingen voor alle toepassingen. Het bedrijf staat gekend om zijn innovatieve en technische oplossingen, waardoor Agiva steeds aan de wensen van zijn klanten kan voldoen. Gaat het nu om water-, geotechnische of geothermische boringen: Agiva boort alle markten aan!

adresboek
23/08/2018 - 18:24

We verwelkomen BASF Catalysts in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Productie en verkoop van catalysatoren voor oxidatieve behandeling van luchtvervuiling. Catalysatoren ter verwijdering van NOx, N2O, dioxines, VOC, ammonia, CO, formaldehyde, koolwaterstoffen, ozon.

adresboek
16/08/2018 - 09:58

We verwelkomen Ecologic milieuadviesbureau BVBA in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Extern milieucoördinator en preventieadviseur. ISO 14001 en ISO 9001 management systemen. Omgevingsvergunningen - studies. Ondersteuning van de interne milieucoördinator en preventieadviseur.

adresboek
03/07/2018 - 15:11

We verwelkomen Cargill nv & Cargill Oil Packers bvba in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Raffineren en bottelen van plantaaridge olien en vetten

adresboek
29/06/2018 - 10:40

We verwelkomen Empteezy in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Empteezy biedt u voor absorptie, vatenopslag, Spill control en veiligheid een compleet productassortiment aan.  Bent u zich aan het voorbereiden op een ISO 14001 audit en bent u van plan veiligheid, handeling en opslag van milieubelastende producten te verbeteren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

adresboek
18/06/2018 - 13:20

We verwelkomen bvba Milieuconsulent Jan Feryn in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

We helpen bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië die in orde willen zijn met de milieuwetgeving. In de praktijk betekent dit vaak dat we het bedrijf begeleiden bij haar milieu-administratie. Zo stelden we vele honderden milieuvergunningsaanvragen op, of helpen we met het opstellen van milieujaarverslagen, jaarrapporten, milieu-aangiftes, milieu-aspecten voor het ISO-certificaat, enz. Vele tientallen bedrijven stelden ons aan als extern milieucoördinator. Evenveel bedrijven vragen ons hun interne milieucoördinator te begeleiden.

adresboek
18/06/2018 - 10:20

We verwelkomen Santerra in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Wij zijn totaalaannemer van bodemsaneringen wij nemen al uw bodemproblemen over. Brownfieldontwikkeling is onze passie

adresboek
12/06/2018 - 17:08

We verwelkomen IVVO in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Op de site van IVVO te Ieper wordt GFT-afval en organisch biologisch bedrijfsafval vergist en nadien gecomposteerd. De koppeling van anaerobe vergisting en biogasvalorisatie met aerobe nacompostering maakt van deze installatie een technologisch pareltje, welke meehelpt aan de reductie van de uitstoot van broeikasgassen! Naast energierecuperatie uit afval en de productie van groene stroom aan het elektriciteitsnet, levert deze installatie een nieuwe grondstof onder de vorm van COMPOST, een bodemverbeteraar, welke voldoet aan de VLACO-kwaliteitseisen.