adresboek
20/03/2017 - 10:47

We verwelkomen HORIBA BeNeLux in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

HORIBA Process & Environmental segment biedt een breed scala van technologieën om de kwaliteit van lucht, water en bodem te meten. HORIBA biedt hoogwaardige, nauwkeurige, en kosteneffectieve (emissie) controle apparatuur volgens internationale normen. Onze producten zijn verkrijgbaar als stand-alone analyzers, zeer handige en draagbare analyzers type PG-350E of een continue emissiemeet systeem.(CEM)

adresboek
16/03/2017 - 09:40

We verwelkomen Van Raak Chemicals NV in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Onafhankelijk smeeroliebedrijf actief op de gasmotorenmarkt. Officiële aprrovals Jenbacher - Cummins - MWM Deutz - Pending Aprrovals Cummins - M.A.N. MORRIS gasmotoroliën, leveringen, opvolging (labo, monitoring & sampling) Advies & opleiding inzake smering en onderhoud. www.morrislubricants.co.uk/news/impressive-drain-times-in-new-gas-engine-oil.html ADBLUE fabricant Ureum 40%.

adresboek
07/03/2017 - 12:27

We verwelkomen Wattson in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Wattson is een full scope ESCO (Energy Service Company) die energiebesparingsprojecten ontwikkelt en beheert. De studie, realisatie, financiering, monitoring en optimalisatie van energiebesparende maatregelen worden gecombineerd in één dienstenpakket op maat.

adresboek
09/02/2017 - 14:56

We verwelkomen GROUP OP DE BEECK in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Group Op de Beeck heeft een decennialange ervaring in de verwerking van diverse organische neven- en reststromen. Overtuigd van de circulaire economie geeft Group Op de Beeck deze neven- of restproducten een tweede leven als een nieuwe, kwalitatieve grondstof voor uiteenlopende doeleinden. De aangeboden, duurzame oplossingen zijn steeds gefundeerd op een uitgebreide ervaring en knowhow, gesteund door voortdurende innovatie in nieuwe mogelijkheden en toepassingen.

adresboek
23/12/2016 - 09:36

We verwelkomen SYNTRA Limburg in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. Je kennis bijschaven, een nieuw beroep leren, een gerichte bedrijfsopleiding of opleiding op maat... het kan bij SYNTRA. Dit voor elke sector, niet alleen 's avonds, maar ook overdag. Er zijn 6 campussen in Limburg: in Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo.

adresboek
15/11/2016 - 10:46

We verwelkomen SOLVA in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor ruimtelijke ordening en socio-economische expansie die diensten aanbiedt aan 22 steden en gemeenten, een aantal OCMW's, AGB's en een politiezone in Zuid-Oost-Vlaanderen. SOLVA is vooral actief op het vlak van ontwikkeling van bedrijventerreinen, woningbouw en andere investeringsprojecten, stedenbouw en ruimtelijke planning, archeologie voor de aangesloten besturen. SOLVA engageert zich en faciliteert intergemeentelijke samenwerking op intergemeentelijk niveau.

adresboek
10/11/2016 - 15:45

We verwelkomen ABO NV in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

ABO NV is een Consultancy en Engineering bureau onder de ABO-Group dat zich richt op integraal advies voor alle mogelijke bouw- en herontwikkelingsprojecten. ABO NV focust zich hierbij op de Belgische markt. Het heeft dan ook verschillende kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

adresboek
28/10/2016 - 14:12

We verwelkomen Laboratorium ECCA in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Laboratoria

adresboek
27/10/2016 - 09:51

We verwelkomen E20 NV in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

E20 staat voor «Energy to Zero» en verwijst naar de Europese 2020-doelstellingen. De energiediensten van E20 gericht zijn dan ook gericht op het verstrekken van klantspecifieke energieoplossingen, naast het aanbieden van algemene energiediensten, waaronder audits en ESCO-diensten. Specifieke aangeboden energiediensten omvatten strategische, financiële, operationele, technische, conformiteits-, onderzoeksoplossingen en energiebeheersdiensten voor zowel openbare als particuliere instanties.

adresboek
24/10/2016 - 11:01

We verwelkomen Flux Energy in ons adresboek. Hieronder een korte omschrijving van hun activiteiten:

Flux Energy focust op de aankoop van elektriciteit en aardgas en de verkoop van lokaal geproduceerde energie (injectie uit zonnepanelen, windmolens, WKK installaties en Biomassa). Doelgroep is KMO en industrie. Met 15 jaar ervaring is Flux Energy een onafhankelijke energieadviesbureau dat instaat voor energy procurement, analyse, advies, strategie, risicoanalyse, consultancy en budgettering.