Milieuwetgeving voor kmo's

Programma 

Woensdag 2 en 9 oktober van 9u30-12u30

De milieuwetgeving en de wetgeving rond ruimtelijke ordening hebben vooral de laatste twee decennia een exponentiële groei gekend en de complexiteit ervan is toegenomen. 

De overheid is zich daarvan bewust en neemt initiatieven voor een administratieve vereenvoudiging. Maar dat is in de praktijk niet altijd merkbaar en bovendien leidt elk nieuw initiatief om te dereguleren tot regulering. Voor een kmo zijn de opeenvolgende wetswijzigingen vaak een gesel en bron van frustratie. 
Het goed kunnen ‘managen’ van de milieuaspecten van een onderneming blijkt voor veel bedrijfsleiders een steeds moeilijkere klus te worden, waarvoor meer en diepgaandere aandacht nodig is. Voldoende kennis van de relevante wetgeving en de verschillende technische en administratieve verplichtingen, is dan ook noodzakelijk.

Via deze opleiding krijg je de basis aangereikt zodat je voldoende op de hoogte bent van je verplichtingen en je hiermee aan de slag kunt gaan. Zo ben je als bedrijfsleider weer helemaal mee met de laatste milieu- en ruimtelijke ordening wetgeving.

Trainers

Bart Gille (Sertius)
Pieter Grauls (Sertius)

Locatie

Woensdag 2 oktober van 9.30 uur tot 12.30 uur 
Kantoor Vilvoorde: Medialaan 26 - 1800 Vilvoorde

Woensdag 9 oktober van 9.30 uur tot 12.30 uur
Kantoor Leuven: Tiensevest 170 - 3000 Leuven

Organisator

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Prijs

320 euro voor voka-Leden en

540 euro voor niet-Voka-leden (prijzen excl. BTW)

Extra informatie

www.voka.be/activiteiten

Contactgegevens

bie.gielen@voka.be

Datum

02/10/2019
09/10/2019