Lanceringsevent: 360° cleantechshow met Lieven Scheire

Cleantech is de oplossing voor de vele uitdagingen waarvoor we vandaag staan zoals de klimaatverandering, het belang van hernieuwbare energie, duurzaam omgaan met grondstoffen, water, mobiliteit, enz. Op 28 september kan je tijdens SuperNova in Antwerpen ervaren wat Cleantech Flanders kan betekenen voor jou. Het aantal deelnemers is beperkt tot 300. Snel inschrijven is de boodschap als je de 360° cleantechshow met Lieven Scheire niet wil missen.

Get to know cleantech: word jij de Cleantech Master?

Cleantech Flanders informeert je over de ontwikkelingen en evoluties in cleantech en houdt je op de hoogte van het laatste nieuws. Hoe goed ken jij de cleantechindustrie in Vlaanderen en daarbuiten? Kom je cleantechkennis testen op 28 september en wie weet word jij de Cleantech Master. 

Get connected in cleantech: live matchmaking met de deelnemers in de zaal

Ben je op zoek naar innovatieve technologieën voor jouw uitdagingen in cleantech? Of heb je een innovatieve cleantechoplossing? Tijdens de 360° cleantechshow wordt jouw vraag of aanbod in het publiek gegooid en wie weet ga jij op 28 september naar huis met een match.

Go global with cleantech: schaal je business op in het buitenland

Wil jij je business opschalen in China, India of het Midden-Oosten? Of wil jij je cleantechoplossingen exporteren naar andere landen? Laat je op 28 september inspireren door de verhalen van Vlaamse ondernemers die de stap naar het buitenland al hebben gezet.

Kostprijs

De toegang tot de 360° cleantechshow is gratis.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 300. Snel inschrijven is de boodschap als je de 360° cleantechshow met Lieven Scheire niet wil missen. 

Locatie

Het Eilandje
2000 Antwerpen

Wil je deelnemen?

Schrijf je hier gratis in

Extra informatie

Op 5 juni hebben i-Cleantech Vlaanderen en Flanders Cleantech Association binnen VITO hun krachten gebundeld als Cleantech FlandersDe 360° cleantechshow vindt plaats tijdens SuperNova. SuperNova zal tonen hoe bedrijven de volgende jaren zullen evolueren dankzij de technologieën van de toekomst. En dit alles onder het motto: Tomorrow is unstoppable. Embrace the future. Op de Tech Fair kan je kennismaken met de technologische oplossingen en kenniseconomie van morgen waarbij VITO en imec de rode draad vormen.

Geplaatst door

Contactgegevens

Cleantech Flanders
Centrum-Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

Datum

28/09/2018