Businessclub Duurzaam Ondernemen

Duurzaam Ondernemen is al lang geen modewoord meer maar een noodzaak voor bedrijven die ‘future proof’ willen zijn. Het gaat over omgaan met schaarse grondstoffen, zuinig energieverbruik, investeren in maatschappelijk kapitaal en inspelen op de behoeftes van morgen. Omdat wij geloven in de kracht van partnerships en positieve kruisbestuivingen in een inspirerend netwerk, willen we graag een nieuw platform aanbieden namelijk de Businessclub Duurzaam Ondernemen. 

Binnen deze businessclub Duurzaam Ondernemen proberen we de deelnemers te inspireren rond duurzaam ondernemen door in groep op bezoek te gaan bij 5 verschillende bedrijven. Bedrijven die stuk voor stuk heel bewust bezig zijn met duurzaam ondernemen en je graag laten zien hoe zij dit toepassen in hun bedrijfsvoering. Hun expertise en cases zullen verschillende thema’s en sectoriale uitdagingen aan het licht brengen en ervaringsuitwisseling stimuleren. Ongeacht de grootte van het bedrijf zullen de verhalen herkenbaar, toepasbaar of op zijn minst inspirerend zijn!  

Til jij binnenkort je duurzaamheidsbeleid naar een hoger niveau? 

 

Voor wie? 

Bedrijfsleiders, preventieadviseurs, milieucoördinatoren, Quality-, HR- salesmanagers, etc.  Kortom iedereen die een trekkersrol wil bekleden inzake MVO

 

Waar en wanneer?

De sessies zullen steeds plaatsvinden op woensdagvoormiddag (09u30-12u30) bij het gastbedrijf. 

 

 

Contactgegevens

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
Tiensevest 170
3000 Leuven

Datum

13/03/2019
03/04/2019
08/05/2019
05/06/2019
26/06/2019