SORESMA VERSTERKT POSITIE IN BELGIE DOOR OVERNAME A+D ENGELS

Antwerpen, 6 maart 2007 - Het Antwerpse-Gentse adviesbureau Soresma nv is voornemens het Limburgse A+D Engels nv over te nemen. A+D Engels is de afgelopen jaren onder de mantel van het Nederlandse DHV uitgegroeid tot een vooraanstaand ontwerp- en ingenieursbureau in Vlaanderen. Middels de overname versterkt Soresma zijn positie en zijn activiteiten op het gebied van het ontwerp van infrastructuren in België.

Kris Van Malderen, directeur van Soresma: "Dankzij de overname van A+D Engels versterkt en verbreedt Soresma zijn activiteiten. Bovendien betekent dit een verdere geografische spreiding van Soresma, met nieuwe kantoren in Genk, Nijlen en Tienen. Met 170 medewerkers zullen we beter in staat zijn om het toenemend aantal integrale en grote consultancyopdrachten te verwerven en uit te voeren."

Met circa 45 medewerkers verricht A+D Engels breed uiteenlopende activiteiten op het gebied van landmeting, infrastructuur, ruimtelijke ordening, verkeer, landschapsinrichting, milieustudies en -technieken, gebouwen, stabiliteit en technieken. Vital Langenaeker, Gedelegeerd-Bestuurder van A+D Engels: ?A+D Engels kan zich binnen de schoot van Soresma verder ontwikkelen tot een sterke speler op de markt van het ontwerp van infrastructuurwerken en vindt daarbij ook de nodige aanvullende disciplines om verder een kwaliteitsvol product te leveren voor onze bestaande en nieuwe klanten. Soresma en het Nederlandse Oranjewoud vormen samen een sterk bedrijf dat wil investeren in een belangrijke positie op de Belgische markt.  Deze ambitie sluit aan bij de wens om de activiteiten van A+D Engels in België verder uit te breiden."

Geplaatst door

Gepubliceerd op

06/03/2007