Soresma N.V. gaat verder onder de naam Antea Group, samen met onze buitenlandse zusterbedrijven Delta Consultants (VS), Sorange (Fr) en Antea (Fr).

Antea Group is met ruim 250 medewerkers één van de grootste Belgische studiebureaus. Wij zijn en blijven een internationaal ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van milieu, engineering, ruimte en water. Met ruim 3000 werknemers over de hele wereld in meer dan 100 vestigingen en ervaring op alle continenten, verleent Antea Group diensten aan klanten variërend van wereldwijd opererende ondernemingen en internationale instituten tot nationale en lokale overheden en bedrijven. Hierbij maken we gebruik van de bewezen expertise en het professionalisme van onze werknemers.

Ga naar www.anteagroup.com om de nieuwe website van Antea Group te bekijken.

Antea™Group is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau dat zich specialiseert in totale oplossingen met betrekking tot milieu, engineering, ruimte en water. De missie van de Antea Group, een onderdeel van Oranjewoud N.V., is om een leidende partner te worden in de ontwikkeling en toepassing van duurzame en integrale oplossing met betrekking tot onze leefomgeving.

Geplaatst door

Gepubliceerd op

05/01/2011